ساعات کاری : شنبه الی چهارشنبه 16:00 – 20:30

تماس: 09359355515

تماس: 09359355515

ساعات کاری : شنبه الی چهارشنبه 16:00 – 20:30

تماس: 09359355515

فهرست

خرید سمعک در مازندران

خرید سمعک برای افراد کم شنوا همیشه به عنوان یک چالش در نظر گرفته می شده است. این سوال که کدام برند مناسب‌تر است، کدام نوع سمعک راحت‌تر است و … همواره ذهن کاربران را درگیر خود کرده است.

سمعک به عنوان یکی از کالاهای تجهیزات پزشکی است و ارائه آن تنها توسط کلینیک‌های تخصصی شنوایی سنجی صورت می‌گیرد.

در این مقاله سعی کرده‌ایم اطلاعات کاملی از انواع سمعک، برندهای معتبر، قیمت گذاری‌ها و موارد بسیار دیگری که به منظور خرید سمعک بایستی به آن توجه داشته باشید، در اختیار شما عزیزان قرار دهیم تا بتوانید انتخاب آگاهانه‌ای داشته باشید.

انواع دسته بندی سمعک ها

سمعک‌ها با توجه به خواص و شکل مدار الکترونیکی به کار رفته در آن، در سه دسته به شرح زیر قرار می گیرند:

آنالوگ؛

سمعک‌های آنالوگ ابتدایی‌ترین نوع سمعک‌ها هستند که امواج صوتی را به سیگنال‌های الکتریکی تبدیل می‌نمایند و این سیگنال‌های الکتریکی به آمپلی فایر ارسال می‌شوند. سمعک‌های آنالوگ قابلیت تنظیم صدا و کنترل زیر و بم را دارند و تنها می‌توانند یک برنامه را تنظیم نمایند. به بیان ساده‌تر سمعک آنالوگ تنها قابلیت افزاش قدرت صدای محیط را دارد.

سمعک قابل برنامه ریزی؛

این نوع از سمعک‌ها در واقع سمعک‌های آنالوگی هستند که توسط کامپیوتر تنظیم می‌شوند و قابلیت تنظیم بیش از یک برنامه را دارند.

سمعک های دیجیتال‌؛

سمعک‌های دیجیتال امواج صوتی دریافت شده را قبل از تقویت، به کدهای عددی تبدیل می‌نمایند. همانند یک کامپیوتر، کدهای عددی می‌توانند اطلاعات زیر و بمی یا بلندی صدا را در بر گیرند. به همین خاطر سمعک‌های دیجیتال قابلیت تنظیم در فرکانس‌های مختلف را دارند. این نوع ازسمعک‌ها می‌توانند امکانات بیش‌تری را برای ادیولوژیست فراهم آورند تا با توجه به نیازهای بیمار و شرایط محیطی آن، به نتظیم سمعک بپردازند.

سمعک‌ها بر اساس سایز، جایگاه قرارگیری در گوش و میزان تقویت صدا در پنج دسته اصلی قرار می‌گیرند، در ادامه به بررسی هر یک از این مراحل پرداخته‌ایم:

سمعک‌های پشت گوشی؛

سمعک‌های پشت گوشی استفاده راحت‌تری در مقایسه با انواع دیگر دارند و تمامی رده‌های سنی کاربران حتی اطفال را شامل می‌شوند. همچنین افراد با مشکلات شنوایی ملایم تا عمیق نیز می‌توانند از انواع سمعک‌های پشت گوشی استفاده نمایند. جدیدترین تحول در این نوع سمعک‌ها، سمعک‌های فتینگ باز می باشند که به دلیل کوچک بودن و سهولت استفاده بسیار مورد توجه قرار گرفته‌اند. استفاده از این نوع سمعک به خصوص در مواردی که شنوایی تا حدودی بر قرار است، باعث بهبودی شنوایی می‌گردد.

سمعک‌های داخل گوشی‌؛

این نوع از سمعک دارای قطعات کوچک‌تری است که در ابتدای گوش قرار می‌گیرد. استفاده از سمعک‌های تو گوشی برای مشکلات شنوایی ملایم تا متوسط مناسب است. امروزه محققان در دانشگاه اوهایو توانسته‌اند سمعک‌های هوشمند با قابلت حذف نویز ناخواسته محیطی را طراحی و تولید نمایند.

سمعک‌های داخل کانال گوش‌؛

این نوع از سمعک دارای قطعات یکپارچه هستند که به طور کامل داخل مجرای گوش قرار می‌گیرد و به نام سمعک‌های نامرئی شناخته شده‌اند. سمعک‌های نامرئی برای افت شنوایی شدید و عمیق مناسب نمی‌باشند و در این نوع از کم شنوایی بایستی از سمعک‌های تونیر استفاده شود.

خرید سمعک

امروزه کمپانی‌های بسیاری در سراسر جهان اقدام به طراحی و ساخت سمعک نموده‌اند و در این میان توصیه می‌شود که انتخاب خود را از میان برندهای شناخته شده که امتحان خود را پس داده‌اند، انجام دهید. در ادامه به بررسی برترین برندهای جهانی سمعک پرداخته‌ایم و ارزش خرید هر یک را بیان کرده‌ایم. شما می‌توانید به منظور خرید سمعک در چالوس و یا سایر شهرها، از خدمات کلینیک آوا اودیولوژی بهره‌مند گردید.

ET

سمعک زیمنس

کمپانی زیمنس، انواع مختلفی از سمعک‌ها را طراحی و عرضه کرده است و می‌توان این برند را به عنوان پیشگام در این عرصه معرفی کرد. دستگاه‌های سمعک زیمنس با قابلیت‌های بسیاری که دارند می‌توانند انواع مشکلات کم شنوایی را پوشش دهند. خرید سمعک های زیمنس به دلیل کیفیت ساخت بالای آن‌ها و هم‌چنین درصد رضایت زیادی که کاربران از آن داشته‌اند، توصیه می‌گردد. به علاوه این برند دارای خدمات پس از فروش مناسب‌تری در مقایسه با سایر برندها در ایران است و در قبال کیفیت بالایی که دارد، بسیار مقرون به صرفه‌تر است. از بهترین مدل‌های این برند می‌توان به NX, 3NX, X اشاره کرد.

سمعک اتیکن

اتیکن را می‌توان پس از زیمنس، دومین برند معتبر جهانی دانست. شعار این کمپانی “دنیایی بدون محدودیت برای افراد کم شنوا” است. در تمام سال های فعالیت خود، همواره سعی داشته این شعار را محقق سازد و البته که موفق بوده است. اولین سمعک تمام اتوماتیک توسط کمپانی اتیکن طراحی شد و با استقبال بی‌نظیری در جهان مواجه گردید. این برند دانمارکی در ایران نیز نمایندگی دارد و می‌توان از خدمات پس از فروش آن اطمینان داشت. قیمت سمعک اتیکن حدودا بین 5/1 میلیون تا 18 میلیون تومان می‌باشد و بیمه‌هایی که دارای تعرفه سمعک هستند، بخشی از این هزینه را پوشش می‌دهند. جدید‌ترین سمعک این برند، مدل OPNs است. این سمعک‌ها با قابلیت اتصال به اینترنت به عنوان تنها سمعک‌های متصل به اینترنت به جهانیان معرفی شدند. به این ترتیب، کاربران می‌توانند بسیاری از نوتیفیکیشن‌ها را در سمعک خود بشنوند و علاوه بر این، قابلیت فعال سازی GPS را نیز دارند.

سمعک فوناک

این برند سوئیسی جز پنج برند برتر در جهان شناخته می‌شود و در ایران نیز دارای نمایندگی می‌باشد و خدمات پس از فروش مناسبی دارد. سمعک فوناک، مدل‌های بسیار جالب و ارزنده‌ای را برای کودکان کم شنوا ارائه کرده است. شعار این کمپانی “زندگی جریان دارد” است، فوناک با این شعار این نوید را به افراد کم شنوا می‌دهد که با استفاده از سمعک‌های فوناک از زندگی عقب نمی‌مانند. از جدید ترین مدل های این برند می توان به سمعک‌های مارول اشاره داشت. این نوع سمعک سبب می‌شود تا کاربران بتوانند صدا را به صورت بلوتوثی از تلفن، تلوزیون و … دریافت نمایند. از منحصر به فرد‌ترین تکنولوژی‌های این کمپانی می‌توان به اپلیکیشن‌های تبدیل گفتار به متن اشاره کرد. به این ترتیب کاربران می‌توانند متنی را که به صورت تلفنی می‌شنوند، با استفاده از اپلیکیشن بخوانند. سمعک‌های فوناک نیز مانند سایر برندهای معتبر این امکان را برای کاربران فراهم می‌کند تا با وسایل ارتباطی هم چون موبایل، تلویزیون و … ارتباط مستقیمی بر قرار نمایند.

 

سمعک ویدکس

ویدکس یک برند دانمارکی است و می‌توان آن را به عنوان چهارمین برند معتبر جهانی معرفی کرد. این کمپانی اولین تولید کننده سمعک‌های کاملا دیجیتال داخل گوش است که توانست با طراحی بسیار هوشمندانه، بهترین و راحت ترین سطح شنیداری را برای افراد کم شنوا فراهم آورد. سمعک ویدکس در طیف گسترده‌ای از نیازهای کم شنوایی تولید می‌شود و توانسته برای تمام افت‌های شنوایی و استایل‌ها، طراحی‌های ویژه‌ای داشته باشد. قیمت سمعک‌های این برند در رنج 8/3 میلیون تومان تا 12 میلیون تومان می‌باشد. سمعک‌های این کمپانی نیز دارای تکنولوژی وایرلس و بلوتوث هستند و امکان برقراری ارتباط به صورت مستقیم یا با استفاده از موبایل و سایر سیستم ها فراهم می‌آورد.

 

سمعک عینکی – استخوانی

خرید سمعک های عینکی – استخوانی برای افرادی که دارای مسیر استخوانی سالمی هستند توصیه می‌شود. این نوع از سمعک‌ها عموما بر روی فریم‌های عینکی مخصوص سوار می‌شوند و دسته عینک با فشار قابل توجهی که بر روی استخوان ماستوئید وارد می‌کند، می‌تواند انتقال صدا را ممکن نماید. این نوع از سمعک‌ها توجه کم‌تری را جلب می‌کنند و افرادی که استفاده از سمعک سبب کاهش اعتماد به نفس آن‌ها می‌گردد، می‌توانند به راحتی از این سمعک استفاده نمایند. در واقع این نوع سمعک، از روبرو نمایی کاملا مشابه عینک دارد و وجود سمعک مشخص نیست. این نوع سمعک‌ها دارای مدل‌های دیگری نیز هستند که به صورت زیورآلات و جواهر طراحی شده‌اند. تمامی قطعات به کار رفته در این نوع سمعک، در دسته آن قرار گرفته است.

دوام سمعک

طول عمر سمعک وابستگی بسیاری به شیوه نگهداری از آن دارد. سمعک‌ها در شرایط محیطی نا مناسب هم چون رطوبت بالا و هوای بارانی، عرق کردن، جرم گوش، اسپری مو، ژل مو و مواردی از این قبیل، دچار فرسودگی می‌گردند و طول عمر آن‌ها کاهش می‌یابد. قطعاتی که در معرض هوا قرار می‌گیرند و هم چنین قطعات متحرک، مانند اتصالات باطری، مبدل‌ها، ولوم کنترل و سوئیچ زودتر خراب می‌شوند. نوآوری‌هایی که در سمعک‌ها ایجاد گشته، سبب افزایش بارز میزان روایی آن‌ها شده است، این ویژگی‌ها شامل موارد زیر است:

  • برنامه‌ریزی الکتریکی
  • ولوم کنترل‌های خودکار
  • کنترل‌های لمسی
  • قابلیت ضد آب
  • پوشش‌های نانو

نکات مورد توجه در خرید سمعک

به هنگام خرید سمعک بایستی به مواردی هم چون وضعیت شنوایی و گوش فرد توجه کافی شود. از جمله مواردی که در طی معاینه و مشاوره مد نظر قرار می گیرد می توان به موارد زیر اشاره داشت :

میزان افت شنوایی فرد؛

این مورد را می‌توان به عنوان مهم‌ترین فاکتور در خرید سمعک در نظر گرفت. به عنوان مثال، چنان چه میزان افت شنوایی خفیف تا متوسط باشد، می‌توانید از سمعک های ریز‌تری استفاده نمایید.

آناتومی گوش؛

متخصص شنوایی سنج در زمان انتخاب سمعک، بایستی آناتومی گوش فرد و وضعیت کانال گوش را بررسی نماید و با توجه به آن، سمعک مناسب را انتخاب کند. در برخی از افراد، باریک بودن کانال گوش، امکان استفاده از سمعک‌های داخل گوشی را از بین می‌برد.

عوامل دیگر مرتبط با گوش؛

عواملی هم چون میزان جرم یا وکس گوش، میزان تعرق فرد، محل زندگی و وجود رطوبت بالا و مواردی از این قبیل، در انتخاب نوع سمعک بسیار تاثیر‌گذار است.

تعداد سمعک مورد استفاده؛

با توجه به تحقیقات صورت گرفته، در افرادی که هر دو گوش آن‌ها دچار کم شنوایی است، حتی در صورتی که یک گوش شنوایی بهتری دارد، بازهم بایستی برای هر دو گوش سمعک تهیه شود. سمعک‌های امروزی به منظور پشتیبانی از شنوایی دو سمت ساخته شده‌اند. چرا که دو سمعک می‌توانند به صورت بی سیم با یکدیگر ارتباط برقرار نمایند و اطلاعات را با یکدیگر مقایسه نمایند. استفاده از این نوع سمعک‌ها در محیط‌های شلوغ می تواند کمک کند تا فرد آگاهی کامل‌تری از محیط داشته باشد.

در نهایت، چنان چه قصد خرید سمعک دارید، بهتر است بدانید که یک برند خاص ممکن است برای شما مناسب نباشد. مقایسه سمعک‌ها با یکدیگر می‌تواند برای شما امری پیچیده باشد، بنابراین بهتر است این امر را به متخصص شنوایی سنج خود بسپارید و به او اطمینان داشته باشید که مناسب‌ترین انتخاب را برای شما خواهد داشت. سمعک تاثیر بسیاری در بهبود ارتباطات فردی در محیط اجتماعی دارد و انتخاب مناسب آن می‌تواند راحتی و آسایش و افزایش سطح کیفیت زندگی را برای شما به همراه داشته باشد. استفاده از سمعک و یا سایر تجهیزات کمک شنوایی برای افرادی با مشکلات کم شنوایی متوسط تا شدید کاربرد دارد و در افرادی که مشکلات شدید و ناشنوایی کامل دارند، استفاده از روش کاشت حلزون توصیه می شود.

از جمله عوامل فردی که در انتخاب سمعک موثر می‌باشند می‌توان به موارد زیر اشاره داشت:

  • سبک زندگی کاربر
  • میزان ارتباطات اجتماعی فرد کم شنوا
  • شکل ظاهری سمعک و سلیقه کاربرد
  • وضعیت سلامتی بیمار
  • توقعات و انتظار فرد کم شنوا

کلینیک آوا اودیولوژی با ارائه بهترین کیفیت از انواع سمعک، می‌تواند یک انتخاب مناسب را برای شما به همراه داشته باشد. به منظور خرید سمعک در مازندران و یا سایر شهرها می توانید با دریافت مشاوره از کارشناسان مجموعه، اطلاعات کافی را بدست آورید.

سوالات متداول
برای خرید سمعک در مازندران به کجا مراجعه کنم؟

اگر در استان مازندران سکونت دارین، می‌توانید برای خرید سمعک و انجام انواع تست‌های شنوایی سنجی به کلینیک آوا آئودیولوژی مراجعه نمایید.

چطور بهترین نوع سمعک را انتخاب کنم؟

قبل از هر اقدام برای خرید سمعک، مشاوره با یک شنوایی‌سنج ضروری است. متخصص شنوایی با انجام ارزیابی‌های دقیق، نوع و شدت کم‌شنوایی شما را مشخص کرده و بر اساس نیاز و بودجه شما، نوع و مدل سمعک را پیشنهاد می‌کند.

آیا در مازندران سمعک‌های ضدآب یا مقاوم به رطوبت موجود است؟

بله، به دلیل آب‌وهوای مرطوب مازندران، برخی برندهای سمعک مدل‌های ضدآب یا مقاوم به رطوبت را ارائه می‌دهند که برای استفاده در این منطقه مناسب‌تر هستند.

هزینه خرید سمعک در مازندران چقدر است؟

هزینه سمعک بستگی به برند، مدل و قابلیت‌های آن دارد. پیشنهاد می‌کنیم برای مشاوره رایگان با مشاوران ما تماس حاصل نمایید.

آیا بیمه‌ها در مازندران هزینه‌های سمعک را پوشش می‌دهند؟

بله، برخی از بیمه‌ها بخشی از هزینه سمعک را پوشش می‌دهند. بهتر است برای بررسی این موضوع با مشاوره بیمه‌ای خود تماس حاصل نمایید.

بیمه‌های طرف قرارداد

شنوای سنجی دز مازندران
شنوایی سنجی در مازندران
شنوایی سنجی در مازندران
شنوایی سنجی در مازندران