ساعات کاری : شنبه الی چهارشنبه 16:00 – 20:30

تماس: 09359355515

تماس: 09359355515

ساعات کاری : شنبه الی چهارشنبه 16:00 – 20:30

تماس: 09359355515

فهرست

علت کیپ شدن گوش در سرماخوردگی

کیپ شدن گوش

کیپ شدن گوش در سرماخوردگی ممکن است به دلایل مختلفی انجام گیرد. در هنگام سرماخوردگی، گلو و بینی دچار عفونت شدیدی خواهند شد و به همین دلیل فشار هوای گوش میانی کم و پرده صماخ به داخل گوش کشیده می‌شود و این موضوع باعث کیپ شدن گوش افراد می‌گردد. ویروس سرماخوردگی یکی از ویروس‌های عفونتی است که بیشتر دستگاه تنفسی افراد را درگیر می‌کند و بعد از مدتی این عفونت روی کیپ شدن گوش افراد نیز تاثیر می‌گذارد. طول درمان ویروس سرماخوردگی حدود یک هفته تا 10 روز است ولی ویروس خطرناکی نیست و جای نگرانی برای افراد بر جای نمی‌گذارد و حتی با خوردن داروهای گیاهی و خانگی می‌توان آن را درمان کرد.

علت کیپ شدن ناگهانی

کیپ شدن ناگهانی گوش می‌تواند دلایل مختلف داشته باشد. برخی از افراد هستند که به دلیل عفونت گوش، سرماخوردگی، مسافرت‌های هوایی و زمینی، خمیازه کشیدن، آدامس جویدن زیاد و… گوش آنها به طور ناگهانی کیپ می‌شود. کیپ شدن ناگهانی گوش برای افراد خطری به دنبال ندارد و در هنگام مواجه با کیپ شدن یا گرفتگی گوش اصلا نگران نباشید چراکه در مدت کوتاهی می‌توان آن را رفع کرد. در هنگام کیپ شدن ناگهانی گوش می‌توانید از روش‌های خانگی مانند باد کردن لپ و بینی، گوش خود را سریعاً باز کنید، چرا که کیپ شدن ناگهانی گوش به این دلیل است که فشار هوای گوش میانی کاهش یافته و پرده صماخ به سمت داخل گوش کشیده می‌شود و این روش خانگی می‌تواند هوا را به گوش میانی برساند و باعث باز شدن آن شود. عوامل دیگری هم هستند که باعث کیپ شدن گوش و گرفتگی آن می‌شوند، به عنوان مثال:

آلرژی فصلی

آلرژی یکی از شایع‌ترین بیماری‌ها به‌شمار می‌رود که خطر چندانی برای افراد به دنبال نخواهد داشت. آلرژی بیشتر در فصل بهار و تابستان به دلیل گرد و غبار، گرده‌های گیاهی و… به‌وجود می‌آید. آلرژی همانند سرما خوردگی، فرد دچار سرفه، عطسه، کیپ شدن گوش، کم شنوایی و… می‌شود. در هنگام مراجعه به پزشک و تجویز دارو کم کم این عوامل رفع خواهند شد.

جرمگیری گوش

افراد ممکن است به دلایلی مانند عفونت گوش، یا استفاده کردن بی رویه از گوش پاکن و… برای جرمگیری گوش به پزشک مراجعه کنند. هنگام جرم‌گیری گوش ممکن است گوش تا چند ساعت کم شنوا یا حالت وزوز داشته باشد.

 

کیپ شدن گوش

درمان گرفتگی گوش

گرفتگی گوش یا کیپ شدن آن ممکن است برای تمامی سنین رخ دهد، گرفتگی گوش می‌تواند به دلیل مسدود شدن شیپور استاش، نوروم آکوستیک، کم شنوایی، و… رخ دهد. درمان گرفتگی گوش در هنگام سرما خوردگی به روش‌های مختلفی امکان پذیر است. شما می‌توانید هم با مراجعه کردن به پزشک و هم با استفاده از روش‌های خانگی گرفتگی و کیپ شدن گوش را به آسانی درمان کنید. چند راه و روش برای درمان کردن گرفتگی گوش یا کیپ شدن آن وجود دارد که می‌توان به موارد زیر اشاره داشت.

استفاده کردن از اسپری گوش

افرادی هستند که در هنگام مسافرت با هواپیما گوش‌های آنها دچار کم شنوایی می‌شوند. در آن هنگام می‌توانند با مراجعه به پزشک از اسپری مخصوص گوش برای رفع کم شنوایی خود استفاده کنند.

 استفاده کردن از قطره مخصوص کیپ شدن گوش

برخی از افراد هستند که در هنگام سرماخوردگی، بدن آنها دچار عفونت شدید می‌گردد و تنفس و شنوایی آنها نیز دچار مشکل می‌شود. اگر شما هم در مواقعی دچار کیپ شدن گوش یا بینی می‌شوید می‌توانید از قطره مخصوص کیپ شدن گوش استفاده کنید.

 رفع گرفتگی گوش با استفاده از دستگاه ساکشن

ساکشن یکی از روش‌هایی است که برای درمان گرفتگی گوش به‌شمار می‌رود. افرادی هستند که گرفتگی گوش ایجاد شده به دلیل فراوان بودن جرم گوش آنها رخ می‌دهد و با استفاده از قطره یا اسپری مخصوص گوش هم رفع نمی‌شوند؛ به همین دلیل دستگاه ساکشن می‌تواند گزینه‌ای عالی برای رفع گرفتگی گوش باشد. افرادی که با دستگاه ساکشن گرفتگی و کیپ شدن گوش خود را درمان می‌کنند ممکن است تا چند ساعت بعد ازآن دچار کم شنوایی شوند که این مورد کاملا موقتی است و بعد از چند ساعت کاملا رفع خواهد شد.

 

کیپ شدن گوش

 

سخن پایانی

تمامی افراد ممکن است حتی برای یک بار هم که شده دچار کیپ شدن و گرفتگی گوش شده باشند. گرفتگی گوش یک بیماری کاملا بی‌خطر است که آسیب چندانی به افراد وارد نمی‌کند. برای درمان کردن سریع کیپ شدن گوش و گرفتگی آن می‌توانید از روش‌های خانگی مانند روغن سیر، سرکه سیب، روغن زیتون، جوش شیرین و… استفاده کنید. در برخی مواقع افراد ممکن است گرفتگی گوش آنها به دلایلی مانند توده سرطان وخیم یا عفونت‌های بسیار شدید باشد که در این صورت باید هرچه سریع‌تر به یک پزشک متخصص در این زمینه مراجعه کنند تا با تجویز داروهای لازم بیماری آنها را درمان کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *