امروزه، اکثریت وسایل مانند زنگ درها، ماشین لباسشویی، ماشین ظرفشویی، یخچال و سیستم های صدا برنامه های مخصوص دارند. جالب است بدانید که برنامه های متفاوت در سمعک با تکنولوژی بالا نیز به وجود آمده است.
این برنامه ها بسیارمتفاوت هستند و محدوده وسیعی را برای استفاده کنندگان فراهم می کنند. با استفاده از این وسایل شخص استفاده کننده از سمعک می تواند روابط اجتماعی خود را بهبود ببخشد و برای خود براساس نیازهایش برنامه هایی را تعیین و استفاده کند.
منظور از برنامه های سمعک چیست ؟
منظور از برنامه های سمعک، یک سری برنامه در ارتباط با شنوایی است که در گوشی های هوشمند تعریف شده است. مانند: برنامه اندازه گیری سروصدا در محیط. با استفاده از این برنامه، میزان شدت صدا را در اطرافتان و یا در محیط کاریتان می توانید اندازه گیری و کنترل کنید.
برنامه دیگر، ارزیابی شنوایی است که در آن تست شنوایی اولیه انجام می شود. بعضی از برنامه ها، تمرینات شنیداری برای مغز و تحریک پذیری بالای آن طراحی شده است.
برای استفاده کنندگان از سمعک، مهمترین برنامه، برنامه هایی هستند که کارخانجات تولید سمعک طراحی می کنند که از طریق سیستم بلوتوث می توانند با سمعک فرد ارتباط برقرار کند. این برنامه ها برای هر دو سیستم اندروید و اپل قابل دسترسی است.
چه ویژگی هایی از طریق برنامه ها قابل دسترسی است؟
برنامه های متفاوت، ویژگی های متفاوتی دارند و بعضی از این ویژگی ها که در سمعک ها قابل دسترسی می باشد شامل :
1.با برنامه تنظیم سمعک بر روی گوشی هوشمند می توانید سمعک تان را تنظیم کنید.
سمعک ها می توانند سطح نویز اتاق را اندازه گیری کنند و سپس سمعک را تنظیم نمایند و همچنین برنامه هایی برای تنظیم ولوم، زیر و بمی صدا وجود دارد که از طریق گوشی موبایل می توانید سمعک را تنظیم کنید.
2. می توانید برنامه های سمعک تان را شخصی سازی کنید.
برای مثال، اگر شما فردی هستید که اغلب به کافه می روید می توانید برای این وضعیت، یک برنامه خاصی را تعریف کنید و آن را در سمعک تان ذخیره نمایید تا در موقعیت های مشابه از آن تنظیم استفاده کنید.
3. می توانید وضعیت سمعک تان رابررسی کنید.
در این برنامه ها، به هرشخص اجازه داده می شود بطور مثال عمر باطری سمعک را چک کند و شما می توانید بفهمید که باطری چه زمانی نیاز به تعویض و یا شارژ دارد.
برنامه «سمعک منو پیدا کن »که برای تعیین محل سمعک تعریف شده است.
برنامه برای دادن آمار به فرد که بطور مثال، چند ساعت در روز، هفته ویا ماه از سمعک استفاده کرده است.
4. سمعک بطور مستقیم با وسایل شنیداری ارتباط برقرار می کند.
با برنامه های خاصی شما می توانید بطور مستقیم با منابع مختلف شنیداری ارتباط برقرار کنید. شما می توانید موزیک، صدای تلویزیون و تماس های تلفنی خودتان را بطور مستقیم از طریق گوش موبایل تان بشنوید.
5. می توانید با اینترنت ارتباط مستقیم برقرار کنید.
افراد کم شنوا، در صبح سمعک شان را روشن می کنند و دوش می گیرند، قهوه درست می کنند و در شبها، سمعک شان را خاموش می کنند، چراغ ها را نیز خاموش می کنند و سیستم هشدارها را فعال می کنند. شما می توانید با استفاده از تکنولوژی IFTT(if this ,then that) زمانی که سمعک روشن و یا خاموش است وقایع خاصی را ثبت کنید.
6. می توانید دستورالعمل ها و کتابچه راهنمایی را مرور کنید.
اگر شما بتازگی از سمعک استفاده می کنید این برنامه می تواند به شما کمک کند. اگر شما نیاز به دانستن این مسئله که چطور می توان باطری را تعویض کرد دارید می توانید از این برنامه استفاده کنید.
7. می توانید یک دفترچه یادداشت مربوط به شنوایی خودتان داشته باشید.
در طول زمان بررسی سمعک تان، ادیولوژیست شما می گوید که زمان هایی که احساس می کنید سمعک تان برایتان مناسب نیست و نمی توانید از آن استفاده کنید را برایش توضیح بدهید، این برنامه به شما کمک خواهد کرد.
8. با ادیولوژیست تان ارتباط برقرار کنید.
از طریق این برنامه می توانید تست شنوایی، تنظیم سمعک از راه دور و کارهای زیاد دیگری انجام دهید، در زمانی که نمی توانید به کلینیک شنوایی مراجعه کنید.
برنامه های دیگری که افراد کم شنوا می توانند از آن لذت ببرند شامل موارد زیر است:
- تمرینات مخصوص برای سیستم مغز برای افراد کم شنوا
- برنامه وزوز
- برنامه برای تعیین سطح نویز محیط
- برنامه برای یادگیری زبان اشاره
- برنامه های جدید مختص افرادی که کاشت حلزون را انجام داده اند.
بیشتر بدانید:
سمعک وایرلس
تکنولوژی های جدید سمعک
سمعک های قابل شارژ